Banuesit e rrugës ,,Xhon Kenedi,,Kemal Ataturk,objekti në ndertesën e ambasadës së SHBA-së,lagja Topanë,një pjesë nga Bit Pazari,Gazi Baba, dhe një pjesë e rrugës “Cvetan Dimov”, nesër do të mbeten pa ujë të pijshëm.

Siç informohet nga Qendra Rajonale për menaxhimin e krizës Shkup, arsyeja e ndërprerjes së furnizimit me ujë është si rezultat  i kryerjes së aktiviteteve teknike në hidraulik – rrjetit të kanalizimit në rrugën “Xhon Kenedi” deri tek udhëkryqi me rrugën “Kemal Ataturk” nga ekipet e PE Ujit dhe Kanalizimi .