Një vajzë ka rënë sot nga kati i 7-të i një ndërtese në rr. “Vladimir Komarov” në lagjen Aerodrom të Shkupit.

Nga MPB-ja informojnë për MIA-n se vajza ka rënë rreth orës 10:45 minuta dhe se me lëndime të rënda është dërguar në Qendrën urgjente.