Tabela në Sllupçan: “Ndalohet hyrja për tradhtarët. STOP Ali Ahmeti!”. Ky është mbishkrimi që është vendosur nën tabelën treguese të fshatit, ku sot do të mbahet 2 – maji,  përvjetori i fillimit të luftës në rajonin e Karadakut dhe shpalljes së Zonës së Lire në Sllupçan

Nuk është hera e parë që kumanovarët , nëpërmjet këtyre  mesazheve ia bëjnë  të qartë Ali Ahmetit dhe partisë që ai udhëheq  se nuk është e mirëseardhur në këto anë, sidomos pas , ngjarjeve të tradhtisë së madhe në Kumanovë dhe deklaratës së të afërmit  të Ali Ahmetit  ku në një emision debativ  të burgosurit e lagjes së trimave i quajti terorist ./fol.mk