Këngëtarja e muzikës rrok, Flaka Krelani ka pësuar një ndryshim drastik nëpër vite.

Në disa fotografi të publikuar në rrjetet sociale, Flaka shihet se ka bërë operacione plastike në ftyrën e saj, duke bërë që të mos duket më ajo që ishte dikur.

Këngëtarja nuk është e vetmja që ka bërë ndërhyrje kirurgjike dhe mund të themi se duket më mirë tash se atëherë.

Kujtojmë se këngëtarja nuk është shumë aktive më video-klipe në skenën muzikore, por ajo vazhdon të këndoj nëpër lokale të Prishtinës, por jo vetëm.

flaka-krelani1