Analisti politik, Sasho Ordanovski në shkrimin e tij të fundit të botuar në gazetën ‘Slloboden Pecat’, ndërmjet tjerash shkruan se Televizioni Telma është në plan që të mbyllet në fillim të vjeshtës.

“TV Telma është në plan që të shuhet në fillim të vjeshtës, nëse marrja e Makpetrolit realizohet sipas planit të qeverisë, dhe lufta për liri thuajse do të shpërndahet në internet”, shkroi ndërmjet tjerash Sasho Ordanovski.