Për më shumë se një orë një grua shtatëzënë qëndron shtrirë në koridorin e spitalit “8 Septemvri” në Shkup dhe askush nuk i del për ndihmë. Këto janë pamje trishtuese që shpesh herë i hasim nëpër spitalet e shtetit. Askush nga personeli mjekësor nuk deshti të prononcohet për rastin në fjalë.Kjo tregon se në çfarë gjendje është katandisur shërbimi shëndetësor publik në Maqedoni. Pamjet flasin vetë…!

©FOL 

image

image image image