remzi

Shkruan: Remzi Mehmedi

 

Paradoks
Të qashë me ” lot krokodili” për bashkim dhe të refuzosh të njëjtin nga ana tjetër të akuzosh për mosbashkim ata që bashkimin e bëjnë realitet dhe krijojnë Aleancë për Shqiptarët
Paradoks
Të trumbetosh për ” bashkim parimor” e nga ana tjetër në cdo formë të përpiqesh të shpikish rregulla organizimi dhe ” bashkimi” pa precedent
Paradoks
Të thirresh në legjitimitet në një vend ku zbulohen 500 000 votues fiktiv dhe nga ana tjeteër të zhvendosësh tërësisht nga premtimet baze mbi të cilat ke marrë atë ” legjitimitet”
Paradoks
TË thush fjalË tË bukura pËr bashkim vetëm Për të qenë në trend ëe një kohe kur bashkimi është nevojë e jo luks dhe për asnjë moment mos keshë guxim ti referohesh bashkimit të mirëfillte opozitar Aleanca për Shqiptarët si model dhe ëe drejtosh gishtin e fajësimit tek të mosbashkuarit, të paktën për korrektese.
Paradoks, pradoks, paradoks…ku i dihet ndoshta edhe kështu duhet të ndodhë në një vend tërësisht paradoksal ku gjithçka që ndodh as nuk ke ku ta lexosh dhe as gjen ndonjë vend tjetër me të cilin mund ta krahasosh.

 autori ështV Kryetar i Degës së LR-PDSH Kërçovë