qenan aliuShkruan: Qenan Aliu

Miq të dashur,

TRONDITËSE, Nikolla Gruevski,njeriu që ka vetëm funksion partiak urdhëron kryeminsitrin dhe ministrat para kamerave të mediumeve në lokacionet e përmbytura nga vërshimet se çfar duhet të bëjnë ata, bile publikisht i urdhëron që qeveria të mbajë mbledhje tjetër të jashtëzakonshme.

Ai lidhet direkt me nënpunës shtetërorë me anë të ajfonit të tijë duke e kyçur altoparlantin e zërimit për ta dëgjuar gazetarët dhe mediat të cilët kanë për obligim sipas skemës ta emitojnë në lajmet televizive se si ai qenka i brengosur dhe se si i urdhëron organet dhe qeveritarët për ti ndihmuar banorët e dëmtuar nga vërshimet.

Ky aktrim dhe kjo sjellje e Nikolla Gruevskin është aq perverse sa që po nënçmon intelegjencën dhe dinjitetin kolektiv të qytetarëve të këtij vendi.

Miq të dashur, jo që duhet ndarë Partia nga shteti në momentet kur një numër i madhë i qytetarëve të vendit nga fatëkeqësia natyrore kanë pësuar viktima dhe dëme të mëdhaja materijale, por problemi i madhë është se në këtë shoqëri Partia nuk është e ndarë nga SHTETI edhe kurë moti është me diellë,edhe kurë nuk ka rufeja dhe bubullima , nuk është e ndarë edhe kurrë nuk as breshër por nuk është e ndarë partia nga shteti edhe kurë gjithçka është e qetë dhe normale.

Pra akoma vazhdon koncepti i sitemit se PARTIA ËSHTË SHTETI dhe se Vmro-Dpmne është ajo që vendos për gjithçka në këtë shtet ndërsa Nikola Gruvski qenka bossi që mundë të urdhërojë.

Madje kjo sjellje e tillë e Nikolla Gruevskit dëshmon se ky shtet është definitivisht i dështuar, andaj kjo paraqitje infantile, perverse politike denigron në skajshmëri moralin dhe etikën elementare të qytetarëve të këtij vendi si qenje njerëzore !

Një popull që do të tolerojë dhe aminizioë na pafundësi perversitete të tilla politike të Nikolla Gruevskit, atë popull , fatkeqësishtë FUQIA E NATYRËS PËRSËRI DO TA GODET !!

q/a