Partia Demokratike Shqiptare sot në Tetovë vazhdoi me programin e saj “Dëgjesa publike”, me ç’rast deputetë dhe funksionar partiak realizuan shumë takime me qytetarët dhe mbështetësit e PDSH-së në malësinë e Tetovës dhe në vendbanimet e qytetit. Takimi qendror me qytetarët dhe strukturat partiake u mbajt në shkollën fillore “Liria” në Tetovë, ku ishte prezent edhe Kryetarin i PDSH-së, z.Menduh Thaçi.

orh 6orh 3orh 4