Partia Demokratike Shqiptare sot  në Zhelinë vazhdoi me  “Dëgjesën publike”, ku  deputet dhe funksionar partiak realizuan takime me strukturat dhe mbështetësit e PDSH-së në komunën e Zhelinës. Takimi qendror me qytetarët dhe strukturat partiake u mbajt në Zhelinë, ku ishte prezent edhe Kryetari i PDSH-së, z.Menduh Thaçi.

dp zheline 5 dp zheline 7dp zheline 6dp zheline 2dp zheline