Letra e nënshkruar nga Igor Milev, Violeta Duma, Subhi Jakupi, Aleksandër Çiçakovski dhe Rexhep Prekopuca.

 

Pesë anëtarët e KSHZ i kanë dërguar një letër kryetarit të Kuvendit, Trajko Veljanoski i cili do të njoftohet se në fletën e votimit do të ketë vetëm një parti dhe se ajo është jashtë Kushtetutës dhe ligjit zgjedhor, dhe se KSHZ-ja nuk ka bazë për të organizuar zgjedhjet.

 

Në letrën dërguar Veljanoskit e nënshkruar nga Igor Milev, Violeta Duma – LSDM, Subhi Jakupi-BDI dhe nënkryetarët e KSHZ-së, Aleksandër Çiçakovski dhe Rexhep Prekopuca.

 

Kjo u vendos pas dy ditësh pas takimit të anëtarëve të cilët nuk ishin në gjendje të pajtohen nëse ka pasur bazë KSHZ-ja për të organizuar zgjedhje me një listë të vetme të kandidatëve.