Nuk do të lejoj që manipulimi me qytetarët të jetë arma më e fuqishme nga drejtësia dhe solidariteti social i cili në këtë rast duhet që ta tregojmë për të gjithë, deklaroi ministrja e punës dhe politikës sociale, Frosina Tashevska Remenski, duke i hedhur poshtë akuzat nga ana e qytetarëve të Prilepit që po protestojnë për shkak se nuk i kanë fituar banesat sociale nga ndarja e fundit.

 

“Dua të bëjë të ditur se këto persona përgjigjen se pse ende nuk mund që t`i marrin banesat ta kërkojnë nga ministria e transportit dhe lidhjeve dhe jo nga ministria e punës dhe politikës sociale dhe prej meje si ministër që nuk kam kompetenca në procedurën për shpërndarjen e banesave sociale ose nënshkrimin e vendimeve”, deklaroi Remenski./TetovaSot/