Peter Vanhoute në Tetovë me Imer Aliu dhe Luan Tresin

Lehtësusesi i bisedimeve për ”Marrëveshjen e Përzhinos” Peter Vanhoutte sot është parë së bashku me shefin e grupit parlamentar të PDSH-së, Imer Aliu duke ngrënë darkë në Restaurant Cufi, njofton Telegrafi.

Telegrafi Maqedoni ju sjell foto ekskluzive të këtij takimi. Përveç Imer Aliut dhe Peter Vanhoutte shihet edhe një person tjetër.

Kujtojmë se Imer Aliu përfaqëson PDSH-në në bisedimet për zbatimin e ”Marrëveshjes së Përzhinos” të nënshkruar në mes katër partive VMRO-DPMNE, LSDM, BDI dhe PDSH. ”Marrëveshja e Përzhinos” duhet që të përmbushet me rregullimin e ligjit për media