Plaku legjendar  i Llojanit i cili para do kohe  u bë i njohur me deklaratën e tij për mos hapjen e vendkalimit kufitarë në Llojan  të Kumanovës.  Gjatë një interviste të re   në Mama`s Trip të drejtuar nga Big Mama thotë se: “Kufiri do heqet kur do heqen hajdutët”, duke aluduar në Ali Ahmetin dhe partinë e tij BDI. Ai i gjithashtu  bëri pak humor me  Big Mamën  ku në një   monment të  intervistës i thotë: “Ta ha loçkën”. Big Mama ia kthen a mi begenis farmerkat ai i përgjigjet ti begenisi krejt.

Ndiqeni videon e plotë në vazhdim:

https://youtu.be/rdLHEmeTMms?t=798