Falë ideve kreative të përdoruesve të  rrjeteve  sociale ndodh shpesh që  gafet e politikanëve  nga fjalimet e tyre publike  të      paraqiten në një version ndryshe   dhe të jenë shumë të pëlqyeshme për publikun.    Këtyre ditëve në rrjetin e fejsbukut qarkullon një video   e ngjashme  që  fol.mk e sjell enkas për lexuesit  e fol-it.

Bëhet fjalë për një video të huazuar nga faqja  ”Pa Censurë”që lexuesve ju drejtohet me pyetjen.

Cila parti mendoni se ka platformë më të mirë në planin ekonomik?

Shih videon:

1.Ali Ahmeti propozon të ruajm dhen,   dhe të mbjellim lule e sallata.

2.Bilall Kasami propozon që zona ekonomike të mbillet me patate(ku do fitohen 10 milion euro nga prodhimi vendor).

3.Menduh Thaci propozon të ndjekim shembullin e tij dhe të punojmë si murator dhe fasader(mundësisht nga mosha 16 vjeçare).

Platformat e partive tjera nuk janë të përfshira pasi mendojmë se deri tani nuk kanë oferta serioze…

©fol.mk