Të hënën pas mesnate (ora 00:25) në Vendkalimin kufitar Tabanoc, gjatë kontrollit është konstatuar se personi Ј.М.(26) nga fshati Lubodrag, në Kumanovë, me pasaportë sllovake, është regjistruar në STOP-Listën është në kërkim. Personi është nën hetime për vepër penale tregti me drogë, shkruan Gazeta Lajm.  Personi është arrestuar në ora 01.30 minuta  dhe është dorëzuar në policinë e Kumanovës.