Në gjyqin e sotëm që u mbajt për rastin Kumanova është maltretuar Hajrush Avdijaj (Spirro), njoftojnë për Gazetën Lajm burime nga mbrojtja. Që të jetë skandali më i madh, thonë këto burime, maltretimin e ka filluar një gardian shqiptar. “Gardiani shqiptar ose me mirë të themi shqipfolës e ka sharë duke e quajtur kosovar. Hajrushi ja ka kthyer ne jemi SHQIPETAR e SHQIPERI DO JET. Ndërsa policët maqedonas u kanë dalë ne krah policit shqipfolës dhe e kanë maltretuar Spirron”, thonë për Lajm burime nga mbrojtja./lajmpress.com