Xhelal Bajrami, ish ministër për Punë dhe politikë sociale, anëtar i BDI-së dhe njeri i afërt me VMRO- DPMNE-para dy ditëve  është emëruar  prokuror  publik . Në rrjetet sociale qarkullon një video që e vërteton ”pobratimllëkun”  e ish ministrit  Bajrami me  ish kryeministrin Gruevski.

Poashtu, mësohet  se Bajrami nuk ka pasur asnjë ditë përvojë pune. Bajrami do të jetë zëvendës i Marko Zvërlevskit, së bashku me Anita Topalova-Isajlovska, grua e zëvëndës ministrit të sapo emëruar Ilija Isajlovski.

Këtë vendim e solli Këshilli i Prokurorëve publik.

©fol.mk