Në një kohë kur sytë e gjithë qytetarëve  të Maqedonisë ishin të drejtuara te bisedimet maratonike që zhvilloheshin  në mes të katër liderëve partiak dhe Komisionerit Han në Przhino, ku me ngulm pritej që të gjindet  dalje nga ngërci politik që ka kapluar vendin.

I vetmi ishte Kryetari i PDSH-se Menduh Thaçi  i cili nuk pranoi të prononcohet para mediave . Me sa duket për  Kryetarin   Thaçi , ka mjaftuar paraqitja e  Gruevskit në vend të tij, duke i lënë të   zhgënjyer  edhe  ata pak Luanët e tij  gjatë gjithë kohës sa kanë zgjatur  bisedimet  në Përzhino! (fol.mk)

przhino