Filmi i animuar ,,Maska dhe ariu,, i cili është prodhim i rusise , njëri ndër filmat e animuar më të shikuar mirëpo fatkeqësisht paraqet rrezik për fëmijët.Ai shikohet jo vetem në Rusi por dhe në Itali,Zvicërr,Shqipëri,Maqedoni dhe shumë vende tjera të botës.
Kështu të paktën kanë konstatuar edhe psikologët simbas të cilëve sjella e keqe e Mashës nga fëmijët mund të merret si model dhe si sjellje shumë normale e cila në të ardhmën do të ndikoj në formimin e personalitetit.

Në vendin e dytë rradhitet ,,Monster High”ku psikologët thone se vokabulari i keq i personazheve mund të ndikoj keq tek fëmijët.

,,Sungjer Bob,, rradhitet në vendin e tretë ndërkaq ne vendin e katër është rradhitur filmi më i shikuar i të gjitha kohrave ,,Tom dhe Xheri,,