Edhe pse nuk kemi mbretëri, kemi një Princ dhe një Princeshë.

Sot, pas martesës me Leka II, Elia Zaharia, është kurorëzuar princeshë, në celebrimin në Pallatin e Brigadave.

Ja fotot e tyre pasi dolën të përshëndesnin gjithë të ftuarit, nga salla e fronit ku u zhvillua celebrimi.