Revolta e shqiptarëve ndaj partnerit më besnik të VMRO DPMNE-së, sa vjen e rritet. Kjo vërehet edhe te qytetarët e Çairit, komunë e cila për besimin që ja dha BDI-së 14 vite, ka marrë si kompensim vetëm kaos dhe papastërti.

Në redaksinë e Gazetës Lajm ka arritur fotografi nga disa rinitarë të Çairit, të cilët kanë bë fotografi duke hedhur në kontejner ftesat për pjesëmarrje të në Kuvendin e Forumit Rinor të BDI-së që do të mbahet të dielën./Lajmpress/
14875965_564438090412456_298122761_o

 

14876213_564438110412454_1725479494_o

14881296_564438153745783_916006604_o