Qyteti i Shkupit sot do t’i prezantojë përmbajtjet që ua ofron shkupjanëve gjatë festave të fund-vitit dhe për pritjen e Vitit të Ri.

Për tërë programin që është organizuar me rastin e festave të fund-vitit do të flasin kryetari i Qytetit të Shkupit Koce Trajanovski, drejtori i përgjithshëm operativ i Telekomit të Maqedonisë, Zharko Lukovski dhe përfaqësuesi i Birrarisë Shkup.

Aktivitetet për Vitin e Ri i organizon Qyteti i Shkupit në bashkëpunim me Telekomin e Maqedonisë dhe Birrarinë Shkup.