Zekiri në profilin e tij në Facebook ka shkruar se akti i thyerjes së xhamave të Shtabit, është akt qyqar i kundërshtarëve politik të cilët e kanë të qartë se do të pësojnë humbje të thellë në zgjedhjet e 11 dhjetorit. Në vijim mund ta lexoni statusin e plotë të Zekirit.

14956015_10155736322799466_8226085935340048819_n

Thyerja e xhamave te Shtabit te LSDM-se ne Haraçine nuk eshte asgje theter perveçse nje akt çyçar i kundershtareve politik te cilet e kane te qarte se do te pesojne humbje te thelle ne zgjedhjet e 11 dhjetorit.
Ne bashke me antaret dhe perkrahesit tane ne Haraçine nuk do te bijm pre e provokimeve te ketilla te ulta vetem.
I bejm me dije kundershtareve tane politik se nuk mund ata te thejn shtabe tona sa ne mund te jemi te durueshem.
Ne menyren me te mire do T’ju pergjigjemi me 11 dhjetor me armen tone me te fuqishme VOTEN!!!