Remzi Mehmedi, ligjërues në Universitetin e Tetovës, si dhe kryetar i degës së partisë opozitare që drejtohet nga Ziadin Sela në Kërcovë  thotë se Maqedonia vuan nga një sëmundje serioze, e cila kërkon ndërhyrje të jashtme dhe të brendshme.

Spektri politikë shqiptar në Maqedoni, sipas Mehmedit, është i përçarë.

“Është shumë i nevojshëm artikulimi i kërkesave të shqiptarëve në Maqedoni. Duhet artikuluar fuqishëm kërkesat tona brenda Maqedonisë. Këtë e shohim si mundësi të vetme për të ndërruar statusin e shqiptarëve në Maqedoni”, ka thënë Mehmedi në emisionin “Politikë”, me Sejdi Demirin në Tribuna Channel!

Në vazhdim fol.mk ju sjell emisionin  e plotë në  Tribuna Channel .drejtuar nga Sejdi Demiri:

pjesa e pare

pjesa e dyte