Dhjetëra pjesëmarrës në Revolucionin laraman sot para Kuvendit me aksioni gueril kanë “betonizuar” zgjedhjet e parakohshme parlamentare që janë planifikuar për sot, por pas bojktotit të shumicës së partive ata janë shtyrë për një afat të pacaktuar.

Me beton, kutitë e votimit, aktivistët para Kuvendit simbolikisht e kanë hapur kutinë e votimit dhe e kanë betonuar vendin.