Revolucioni Shumëngjyrësh sot sërish në rrugë do të protestojnë këtë radhë për huamrrjen e re prej 650 milion eurosh. Protestuesit kërkojnë dorëheqjen e qeverisë VMRO-BDI dhe formimin e një qeveria kalimtare e cila nuk do ti zhyt në borxhe qytetarët por që do ti zbatojmë reformat e nevojshme.

Protesta ka filluar në orën 19.00, si gjithmon para prokurorisë speciale. 

Ndërkohë në websajtin www.change.org është ngritur peticioni qytetar “Jo jo për euro-obligacionin” ku ftohen të gjithë qytetarët ta nënshkruajnë këtë peticion.