Adi Krasta kishte qëndruar larg vëmendjes mediatike, e gjithashtu larg televizionit, në vitin që kaloi.
Megjithatë kësaj periudhe i erdhi fundi, pasi ai ka vendosur të rikthehet në televizion me kohë të plotë, jo me një, por me dy programe.

Spoti i programit “E diell” është gati tashmë dhe ka nisur të shpërndahet, si për të celebruar jo vetëm nisjen e këtij programi, por edhe rikthimin e Krastës. Me rikthimin e tij, pritet të rikthehet edhe publiku interesant.

Spoti për “E diell”: