Vetëm ata që vuajnë nga migrena, e dinë dhimbjen e këtillë. Dhembje e madhe, konstante dhe duket e pashërueshme.

 70-vjeçari Kolin Sinmen ka treguar se si shërohet migrena.

 Ky person ka pasur sukses! 

 Gjithë jetën ka luftuar me këtë sëmundje, aq shumë sa që kishte menduar edhe të bënte vetëvrasje, vetëm e vetëm që të mos ndiente më dhembje, transmeton Telegrafi. Kështu vazhdoi derisa një mik nuk i ka treguar trendin e ri amerikan për shërimin e dhembjes së kokës – shpimin e kërcit të veshit.

 Ky “gjysh” britanik tashmë një muaj nuk ka pasur asnjë sulm të migrenës dhe ndihet sikur nga mosha 70 vjeç ka filluar jetë të re.

 “Ndihem si person tjetër. Është shumë mirë të arrish në shtëpi dhe të mos jesh i detyruar të pish tableta dhe të marrësh injeksion”, tregon me gëzim Kolini i cili shton që nuk di a është e vërtetë që është shëruar, apo mbase duhet vetëm të shpresojë.

 Problemi i shpimit të kërcit të veshit, pos që është i dhembshëm, pasi që vështirë shërohet, por edhe lehtë infektohet për shkak të qarkullimit të vogël të gjaku