“Ja kush janë votuesit fiktiv të vërtetë: Ata që shkatërrruan, kriminalizuan dhe vodhën gjithçka që u takonte qytetarëve!”, kanë deklaruar përfaqësuesit e Rinisë së Lëvizjes BESA, duke mbajtur fotografitë e Ali Ahmetit, Menduh Thaçit, Nikolla Gruevskit dhe Zoran Zaevit.

“Megjithëse na vjen keq që shumë qytetarë të tjerë janë diskriminuar, duke i fshirë nga lista, neve sinqerisht na vjen mirë që pikërisht këta persona janë pastruar, sepse edhe ashtu ata meritojnë të pastrohen jo vetëm nga lista zgjedhore, por edhe nga skena politike e këtij vendi…”, kanë theksuar ata.