rita6Rita Ora po pushin në Miami dhe këto ditë ka qenë në qendër të vëmendjes së mediave. Kjo për faktin se 25 vjeçarja ka shfaqur linjat e saj, duke i lënë pak imagjinatës

rita4rita5rita7