Është shndërruar në temë dite e ashtuquajtura “ndarje” e Nores nga Roberti.

U fol e përfol se çifti i njohur i kanë dhënë fund martesës dhe se po jetojnë ndaras. Por, e vërteta sipas Robert Berishës është ndryshe. Ai thotë se janë bashkë.

Roberti përmes një postimi, thotë se kur ta kenë në plan të ndahen, do ti njoftojnë ata që interesohen për këtë gjë.

Berisha, e ka postuar edhe një foto të momentit, ku shihet pranë bashkëshortes së tij.

Deri më tani vetëm Roberti i ka demantuar përflitjet, ndërkohë që Nora po hesht.

nora