Rrahje në Tetovë, dy persona përfundojnë në pranga

Dje mbrëma rreth orës 22 e 50 minuta, përpara objektit hotelerik në rrugën ,,133,, në Tetovë është prishur rendi dhe qetësia publike, me një zënkë fizike, në të cilën kanë marur pjesë 28-vjeçari M.E. dhe 42-vjeçari E.Z. të dy nga Tetova, njofton TetovaSot.

Pjesmarësit në këtët zënkë janë arestuar në Stacionin policorë Tetovë, për procedurë të mëtutjeshme dhe kundër tyre do të pasojnë edhe padi adekuate./TS