“Rruga drejt…”, debat rreth krizës politike (VIDEO E PLOTË)

Në emisionin Rruga drejt në Alsat është zhvilluar debat i ashpër për krizën politike në Maqedoni. Të ftuarit e gazetares Arta Tahiri, sekretari i përgjithshëm i PDSH-së Azem Sadiku, anëtari i kryesisë së BDI-së Bujar Osmani dhe kryetari i Partisë Liberale Ivon Veliçkovski.