Armina Mevlani nuk e fsheh dashurinë për Shkëlzen Berishën. Ashtu siç duket edhe në këto foto, çifti simpatik duken bukur dhe të kombinuar mirë edhe në veshje me njëri-tjetrin.

Çifti simpatik kanë qenë pjesë e një house party me rastin e ditëlindjes së mikeshës së ngushtë të Arminës. Përpara se të shkonin në festë, Armina u kujdes të shkrepte disa Snap-e për të treguar se ajo dhe i dashuri i zemrës ishin kombinuar më së mirë me një stil rock.

xeno