Sazan Papraniku nga Balli Kombëtar, komenton fyerjet e Ibrahim Kelmendit ndaj Pejgamberit Muhammed alejhi selam. Sipas Papranikut, profetët edhe nëse profetizojnë ateizmin, njeriu nuk ka të drejt që t`i fyej.

…nuk ka faj Ibra, besimin ia dha enhordhi. Se pari duhet zhbere nga truri ideologjia enhordhiste e pastaj Ibra ndoshta bjen ne vete si shqiptar e me pas edhe si besimtar i asaj apo asaj. Tek e fundit edhe ATEISTET nese deklarohet si ateist, ai mbron besimin e tije, por te fyej (?!) profetet dhe te profetizoje ateizmin, ai ska te drejte.

(Koment në Facebok i Sazan Papraniku)