Ish lideri i Demokracisë së Re, Imer Selmani ka inkurajuar informacionet për bashkëpunimin e opozitës dhe iniciativës për formimin e koalicionit maqedono-shqiptar e cila do t’i kundërvihej sundimit të VMRO-DPMNE-së dhe BDI-së?!, njofton 24 vesti.

Ndryshe, DR në zgjedhjet e 2011-ës kjo parti nuk arriti të merr asnjë deputet të vetëm me ç’rast lideri i atëhershëm Imer Selmani dha dorëheqje me ç’rast kjo parti më pas zbehi aktivitetet politike.