Grupi humoristik Stupcat kanë goditur sërish me një skeç të ri.

Në videon më poshtë Stupcat kanë satirizuar kësaj radhe me kolegjet private.

Sipas Stupcave, në këto institucione mësohet në dy sisteme, atë të Al Capones dhe Pablo Escobar.

Nëse studenti është i aftë, atëherë do të bëhet kryeministër dhe tenderin e parë që e kap, 30 për qind duhet t’i çojë në kolegjin privat.

https://youtu.be/xkkj2_fQtYQ?t=70