“Po kërkojmë detaje dhe sqarime të mëtejshme. Deklarata e presidentit gjithsesi ngre shqetësime serioze rreth angazhimit të Maqedonisë për mbisundimin e të drejtës”, thuhet në reagimin e ambasadës së SHBA-ve ne Shkup.