Në lidhje me vizitën  e  sotme të delegacionit të lartë të BDI-së në Greqi , ku me c`rast zhvilluan takim me Ministrin e Punëve të Jashtme të Greqisë Nikos Kozias ka reaguar edhe LSDM-ja opozitare  nëpërmjet nënkryetares  Radmilla Shekerinska.

Ja edhe reagimi i Shekerinskës:

 Në “E vërteta për  Maqedonisë”  kemi dëgjuar se Ali Ahmeti  ishte  nj partner biznesi i Gruevskit. Tani përmes njoftimeve partiake lexojmë se ai është edhe  partner i  tij i koalicionit. Qëndrimi i rrezikshm pavlerë për një  çështjeve  mjaft serioze për Maqedoninë dhe qytetarët e saj. Në mënyrë të qartë, kjo qasje   është një përsëritje e lojrave tashmë të njohura të VMRO-DPMNE-së dhe BDI-së, e cila  përsëritet para çdo cikli zgjedhor. Vetëm për një ditë zihen dhe aktrojnë kurse kanë  mosmarrëveshje, ndërsa gjashtë ditët tjera të javës  tregojnë  dashuri  në parteritetin e tyre. Problemi kryesor  është se çmimin i këtyre lojrave të fëlliqura partiake e paguajn qytetarët , thotë  Sheqerinska

prova