“Kurthi i Kumanovës”; kushtuar betejës dy ditëshe mes disa luftëtarëve nga Kosova dhe forcave policore maqedonase.

Në këtë dokumentar, gazetarë shqiptarë e maqedonas, flasin për mundësinë që e gjithë kjo të jetë orkestruar nga shërbimet sekrete.

Shikojeni videon e mëposhtme për të kuptuar më shumë.