Deputetja e Vetëvendosjes, Shqipe Pantina ka tentuar të gjuaj gaz lotsjellës por nuk ka arritur.

Sigurimi ka reaguar kur ka parë që ajo po tenton të bëjë diçka, dhe e kanë ndaluar.

Përreth saj janë ofruar deputetët e tjerë të opozitës që nuk e kanë lënë sigurimin t’i ofrohen asaj dhe ta pengojnë apo t’ua marrin gazin.

Pas disa shtyrjeve fizike mese sigurimit dhe deputetëve të opozitës, në fund sigurimi arriti të kap një bombol të gazit lotsjellës.

http://lajmi.net/wp-content/uploads/2016/02/video-1456500620.mp4?_=1