http://https://www.youtube.com/watch?v=Rz88LDPpvY8

Sot në F.Sllupçan të Kumanovës pranë varrezave të dëshmorëve u dhanë homazhe me rastin 15 vjetorit të rënies së heronjëve të familjes Zymberi gjatë luftës së 2001-shit. Në këtë eveniment ishin të pranishëm shumë qytetarë nga të gjitha viset e Maqedonisë, si dhe përfaqësues nga të gjitha partitë politike. 

Pas homazheve në varrezat e dëshmorëve , të gjithë të pranishmit u drejtuan drejt konakut të familjes Zymberi. Aty pushtetarët gjegjësisht ministrat e BDI-së mbajtën një fjalim me tendencë për të rikoperuar autoritetin e tyre politik. Ky akt ngjalli reagime te të pranishmit. Kështuqë Hoxha i nderuar, Rexhail Aziri duke ua kujtuar ministrave të BDI-së se rrugët nëpër fshatrat e Kumanovës janë në gjendje katastrofale, bëri që funksionarët e BDI-së të turpërohen dhe të largohen kokëulur.

Për më tepër ndiqni videon…

©FOL