Me rastin e Ditës Botërore të Kursimeve, 31 tetor,  në Odën ekonomike të Maqedonisë do të mbajë seancë Shoqata e Bankave. Në seanca do të ndahen  mirënjohje për  oficerët më të mirë në bankat dhe bankat e kursimeve për të arritur dhe rezultate e larta në kryerjen e detyrave në vitin 2015. I ftuar është Guvernatori  Dimitar Bogov nga Banka Qendrore, ministri i Financave Kiril Minoski dhe zyrtarë të lartë nga institucionet e tjera financiare, si dhe bashkëpunëtorët e Shoqatës.