Europa dhe Ballkani nuk ndalet së drridhuri. Këtë mëngjes, janë shënuar shumë tërmete tjera në Itali, pas tërmetit  të fuqishëm prej 6.6 gradë.
 
Këtë mëngjes, janë shënuar më shumë tërmete prej 2.3 dhe 4 gradë të shkallës Rihter.
 
Në Itali këtë mëngjes ka tërmet pothuajse çdo 20 minuta.