Ka filluar mbrëmë në pallatin e Koncerteve edicioni i 18-të iKëngës Magjike. Në natën e parë, 23 konkurrentë janë ngjitur në skenë duke performuar live.

Por, mes gjithë këtyre artistëve, njëra prej tyre është veçuar.

performancat botërore jemi mësuar të shohim performancate Beyonce dhe Jennifer Lopez, por në Shqipëri asnjëherë nuk kemi parë një këngëtare me zë të fuqishëm dhe performancë po aq të fuqishme dhe këtë e ka arriturSoni Malaj në prezantimin e mbrëmshëm ne skenën e Këngës Magjike me këngën “Për vete më mbaj”
Performanca fantastike në skenë duket se ka surprizuar publikun, duke u bërë temë kryesore gjatë natës në rrjetet sociale.

Gara në Këngën Magjike tashmë ka filluar dhe sonte priten edhe performanca të tjera, nga të cilat presim të jenë po aq të arrira sa ajo e Soni Malajt.