Në Dhomat e Specializuara të Kosovës në Hagë do të vazhdojë gjykimi ndaj ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Në Hagë po gjykohen Hashim Thaçi, Jakup Krasniqi, Kadri Veseli dhe Rexhep Selimi.

Gjykimi ka filluar më 3 prill të këtij viti teksa në maj të vitit të kaluar që të katër ishin deklaruar të pafajshëm sa u përket akuzave për krime lufte dhe krime kundër njerëzimit.