Rikthehen seancat gjyqësore për rastin “Kumanova” pas një muaji pauze, ku 37 persona akuzohen për veprën penale terrorizëm si dhe për mbështetje logjike gjatë ndodhive të 9 dhe 10 majit të vitit 2015 në Lagjen e Trimave në Kumanovë.

Në seancën e sotme e cila do të zhvillohet me dyer të mbyllura do të dëshmojnë dëshmitarët e mbrojtur.

Gjatë muajit shtator janë caktuar 5 seanca.