Artin Spahiu

Ja pse Visar Ganiu duhet përkrahur për Shkupin shqiptar:

Sepse Visari është kandidat shqiptar, me gjen dhe ideologji shqiptare, mysliman pa “infeksione” sektare e asimiluese , intelektual kontribues në jetë shoqërore në Çair dhe mbi të gjitha , pasi Çairi nuk meriton që të udhëhiqet nga filozofitë asimiliuese sektare , perandorake e antishqiptare!