Ish ministri i punëve të brendshme dhe sekretar i përgjithshëm i LSDM-së, Oliver Spasovski, sot në Strugë deklaroi se nuk ka shpëtim për kriminelët dhe se të gjitha abolimet do të anulohen

Për më tepër ndiqeni videon në vijim.